
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
2 linguri lingura | Cacao Cacao | ||
50 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | ||
200 ml ml | Bautura din soia Bautura din soia | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
3 linguri lingura | Miere Miere | ||
100 g g | Nuci pecan Nuci pecan | ||
100 g g | Curmale Curmala |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBriose cu nuci pecan si curmale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol faina (cernuta) si praful de copt. Adaugati cacao, fulgii de ovaz si omogenizati bine totul. Intr-un alt bol, adaugati laptele de soia, uleiul si mierea. Omogenizati bine totul si apoi adaugati amestecul peste cel uscat.
Adaugati nucile pecan si curmalele taiate (fara samburi) si amestecati pana obtineti un aluat omogen.
Turnati aluatul in formele de briose. Inainte de a baga la cuptor, deasupra fiecarei briose puneti 2 nuci pecan si abia apoi bagati la cuptor la 180 °C, timp de 25 minute.
Le scoateti, le lasati sa se raceasca si, inainte de servire le puteti pudra cu zahar pudra. Le puteti servi cu dulceata. Pofta buna!