meriți să fii surprins
Cake pops

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Unt Unt
120 g g Zahar Zahar
4 bucati bucata Oua Ou
1 praf praf Sare Sare
2 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
350 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
200 ml ml Lapte proaspat 3.5% Lapte proaspat 3.5%
5 linguri lingura Gem de visine Gem de visine
350 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra

ornamente

4 linguri lingura Fistic Fistic
(macinat)
3 linguri lingura Migdale Migdale
(fulgi)
5 linguri lingura Decoratii din zahar Decoratii din zahar
(stelute si colorate)
3 linguri lingura Mix fructe uscate Mix fructe uscate

Cake pops

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:20 h
(13)

Mod de preparare

Puneti untul in bolul unui mixer (untul este la temperatura camerei si este taiat in cubulete foarte mici). Peste el adaugati zaharul si incepeti sa mixati.

Dupa omogenizare, adaugati ouale, unul cate unul. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Adaugati si un praf de sare si esenta de vanilie. Mixati pentru inca 2, 3 minute.

Apoi, adaugati faina, putin cate putin (jumatate din intreaga cantitate) si mixati si apoi jumatate din cantitatea de lapte si mixati din nou. Apoi, continuati cu faina (cu jumatatea ramasa), pe care o adaugati tot putin cate putin. Adaugati si praful de copt si dupa ce mai mixati putin, adaugati si restul de lapte.

Turnam compozitia intr-o tava de tort, de 26 cm si nivelam usor. Tava este tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180 ° C pentru 50 minute.Dupa ce blatul este gata, il lasam sa se raceasca complet.

Dupa ce s-a racit, il punem pe un tocator si il taiem in felii. Luam fiecare felie si o maruntim intr-un bol. Peste blatul maruntit, adaugam 5 linguri de gem de visine si incepem sa amestecam. Daca mai este nevoie, mai adaugam. Blatul trebuie sa fie umezit f bine cu gem astfel incat sa putem face bilute. Modelam bilutele cu ajutorul unei linguri si le punem pe o tava. Cand bilutele sunt aproape gata, incepem sa topim ciocolata la bain marie.

Vom lua o biluta, introducem un betisor, vom scufunda biluta in ciocolata topita si apoi punem pe fiecare biluta, ornamentele pe care le-am pregatit. Facem asta deasupra unui bol, astfel incat sa curga excesul de ciocolata. Le vom pune in pahare pentru a sta drepte si vom continua pana terminam toata compozitia.