
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
175 ml ml | Ulei Ulei | ||
175 g g | Zahar Zahar | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
200 g g | Dovleac Dovleac | ||
100 g g | Stafide Stafide | ||
Coaja de portocala
Coaja de portocala (dupa gust ) | |||
2 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
200 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
85 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
Migdale
Migdale (dupa gust) | |||
200 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMuffins cu dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un vas, puneti uleiul, zaharul, ouale si vanilia. Amestecati pentru omogenizare si adaugati dovleacul ras, coaja rasa de portocala, scortisoara si stafidele. Puneti apoi faina si praful de copt si amestecati bine.
Intr-o tava de briose, puneti formele de briose din hartie si adaugati aluatul. Puneti la cuptorul incalzit la 170 °C si coaceti timp de 25 de minute. Testati-le inainte cu o scobitoare. Cand scobitoarea iese curata, sunt gata.
Pentru glazura, amestecati ricotta cu zaharul pudra pana cand acesta s-a topit. Decorati briosele cu glazura din ricotta cu zahar si presarati migdalele tocate.