meriți să fii surprins
Muffins cu dovleac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

175 ml ml Ulei Ulei
175 g g Zahar Zahar
3 bucati bucata Oua Ou
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
200 g g Dovleac Dovleac
100 g g Stafide Stafide
Coaja de portocala Coaja de portocala
(dupa gust )
2 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
200 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
85 g g Zahar pudra Zahar pudra
Migdale Migdale
(dupa gust)
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)

Muffins cu dovleac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Intr-un vas, puneti uleiul, zaharul, ouale si vanilia. Amestecati pentru omogenizare si adaugati dovleacul ras, coaja rasa de portocala, scortisoara si stafidele. Puneti apoi faina si praful de copt si amestecati bine.

Intr-o tava de briose, puneti formele de briose din hartie si adaugati aluatul. Puneti la cuptorul incalzit la 170 °C si coaceti timp de 25 de minute. Testati-le inainte cu o scobitoare. Cand scobitoarea iese curata, sunt gata.

Pentru glazura, amestecati ricotta cu zaharul pudra pana cand acesta s-a topit. Decorati briosele cu glazura din ricotta cu zahar si presarati migdalele tocate.