meriți să fii surprins
Briose rapide cu dulceata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Briose rapide cu dulceata - un desert gata in mai putin de o jumatate de ora! E si un proiect foarte dragut de familie, pentru a petrece timp impreuna, mai ales ca modul de preparare este foarte simplu, aveti nevoie doar de un bol, un tel, un cantar de bucatarie.

Ingrediente

2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Zahar Zahar
70 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
100 ml ml Apa Apa
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
220 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
12 lingurite lingurita Dulceata Dulceata

Briose rapide cu dulceata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(380)

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180°C. Pregateste tava pentru briose: fie o ungi cu spray non-stick, fie asezi chesele pentru briose in forme.

Intr-un bol incapator pune ouale, zahar, uleiul, apa, vanilia. Amesteca foarte bine cu telul. Adauga faina, praful de copt. Amesteca pana ai o compozitie omogena. Distribuie in mod uniform in formele pentru briose astfel incat sa fie 3/4 pline. Pune in fiecare briosa cate o lingurita cu varf de dulceata. Eu am folosit de fructe de padure.

Coace briosele 25-30 min sau pana trec testul scobitorii (o scobitoare introdusa in mijlocul briosei iese curata, fara urme de aluat, chiar daca sunt urme de dulceata).

Lasa briosele sa se raceasca, apoi le poti pudra cu zahar, daca doresti.

Briosele rapide cu dulceata se pastreaza pufoase 3-4 zile, in cutie inchisa ermetic.

Pofta buna!

Briose rapide cu dulceata