
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 pachete pachet | Unt Unt | ||
3 linguri lingura | Otet Otet | ||
3 linguri lingura | Apa Apa | ||
350 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
1 borcane borcan | Magiun de prune Magiun de prune | ||
Zahar pudra
Zahar pudra (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCornulete de Hateg
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol mai mare untul la temperatura camerei si il omogenizati bine. Se adauga apoi otetul si apa si se amesteca. Adaugati treptat si faina si formati o coca pe care o puneti intr-o folie de plastic si o lasati la frigider 1, 2 ore.
Dupa ce a stat la rece, pregatiti masa de lucru: Presarati faina, intindeti aluatul si cu ajutorul unei farfurii taiati un cerc. Din acel cerc formati triunghiuri pe care puneti o lingurita de magiun de prune, rulati triunghiul si formati cornuletele. Procedati la fel pana terminati toata coca. Bagati la cuptor, la 180 °C, timp de 20 de minute sau pana se rumenesc.
Se scot, se pudreaza si se savureaza. Pofta buna!