Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAlivenci moldovenesc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o cratita puneti la fiert laptele impreuna cu untul, zaharul vanilat si sarea. Cand laptele da in primul clocot, puneti malaiul amestecand mereu, astfel incat sa nu formeze cocoloase. Dupa aproximativ 5 minute opriti focul si lasati la racit.
Intr-un bol puneti branza dulce, smantana, galbenusurile, faina, zaharul si coaja de lamaie si portocala. Amestecati pana cand zaharul s-a topit.
Cand s-a racit terciul de malai, puneti amestecul de branza si albusurile batute spuma si amestecati pana la omogenizare.
Puneti compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagati la cuptor, la 170 °C timp de 45-50 de minute. Serviti fierbinte cu dulceata si pudrati cu zahar pudra.