
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBriose
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de gradeCelsius si introdu o tava de mini briose cu hartie de copt.
2. Bate untul cu zaharul. Adauga ouale si bate timp de 2 minute, pana cand compozitia devine pufoasa. Amesteca ciocoalata maruntita. Mixeaza faina impreuna cu praful de copt si cacao si inglobeaz-o treptat in aluat, alternand cu laptele. Adauga lapte atat cat este nevoie.
3. Asaza aluatul in formele de copt imediat si coace-le pe raftul din mijloc al cuptorului pentru 25 - 30 de minute. Fa testul scobitorii. Scoate apoi briosele din tava si raceste-le pe un grilaj metalic.
4. Pentru glazura, bate unutul si zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa, apoi amesteca si crema de branza. Mixeaza atat zahar pudra cat e necesar pentru a putea folosi glazura in scop decorativ. Coloreaza jumatate din glazura roz.
5. Asaza glazura intr-un pistol pentru decorare cu varful in forma de stea si decoreaza briosele. Adauga in varf jeleurile in forma de inima, dupa plac.