
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
120 g g | Unt Unt | |
120 g g | Zahar Zahar | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
200 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (650) | |
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | |
2 linguri lingura | Cacao Cacao | |
50 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
80 g g | Unt Unt | |
40 g g | Zahar Zahar | |
80 g g | Crema de branza Crema de branza | |
150 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
Colorant alimentar
Colorant alimentar (dupa gust) | ||
Bomboane jeleu
Bomboane jeleu (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBriose
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de gradeCelsius si introdu o tava de mini briose cu hartie de copt.
2. Bate untul cu zaharul. Adauga ouale si bate timp de 2 minute, pana cand compozitia devine pufoasa. Amesteca ciocoalata maruntita. Mixeaza faina impreuna cu praful de copt si cacao si inglobeaz-o treptat in aluat, alternand cu laptele. Adauga lapte atat cat este nevoie.
3. Asaza aluatul in formele de copt imediat si coace-le pe raftul din mijloc al cuptorului pentru 25 - 30 de minute. Fa testul scobitorii. Scoate apoi briosele din tava si raceste-le pe un grilaj metalic.
4. Pentru glazura, bate unutul si zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa, apoi amesteca si crema de branza. Mixeaza atat zahar pudra cat e necesar pentru a putea folosi glazura in scop decorativ. Coloreaza jumatate din glazura roz.
5. Asaza glazura intr-un pistol pentru decorare cu varful in forma de stea si decoreaza briosele. Adauga in varf jeleurile in forma de inima, dupa plac.