meriți să fii surprins
Briose

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Oua Ou
50 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(650)
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
2 linguri lingura Cacao Cacao
50 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
200 g g Unt Unt
160 g g Zahar Zahar
80 g g Crema de branza Crema de branza
150 g g Zahar pudra Zahar pudra
Colorant alimentar Colorant alimentar
(dupa gust)
Bomboane jeleu Bomboane jeleu
(dupa gust)

Briose

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(8)

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200 de gradeCelsius si introdu o tava de mini briose cu hartie de copt.

2. Bate untul cu zaharul. Adauga ouale si bate timp de 2 minute, pana cand compozitia devine pufoasa. Amesteca ciocoalata maruntita. Mixeaza faina impreuna cu praful de copt si cacao si inglobeaz-o treptat in aluat, alternand cu laptele. Adauga lapte atat cat este nevoie.

3. Asaza aluatul in formele de copt imediat si coace-le pe raftul din mijloc al cuptorului pentru 25 - 30 de minute. Fa testul scobitorii. Scoate apoi briosele din tava si raceste-le pe un grilaj metalic.

4. Pentru glazura, bate unutul si zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa, apoi amesteca si crema de branza. Mixeaza atat zahar pudra cat e necesar pentru a putea folosi glazura in scop decorativ. Coloreaza jumatate din glazura roz.

5. Asaza glazura intr-un pistol pentru decorare cu varful in forma de stea si decoreaza briosele. Adauga in varf jeleurile in forma de inima, dupa plac.