« Inapoi

Supa de rosii

Supe si Ciorbe

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(3)
Durată
Dificultate
3 Aprecieri
Supa de rosii
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Curatam si taiem in cubulete morcovii, telina si ceapa. Intr-o oala mai mica punem ceapa la calit (atentie, nu trebuie sa se rumeneasca!) si adaugam apoi telina si morcovii.

Taiem cubulete rosiile, cu pielita cu tot. De asemenea, curatam si taiem doi catei de usturoi. Adaugam apa fierbinte, iar apoi jumatate din cantitatea de rosii. Lasam sa fiarba, dupa care adaugam o jumatate din legatura de busuioc si restul de rosii.

Dupa ce toate rosiile au fiert bine, le pasam, adaugam restul de busuioc si uleiul de masline.

Pentru un succes garantat, se serveste cu paine prajita unsa cu un catel de usturoi. Aceasta este o reteta din regiunea italiana Toscana. Buon viaggio si buon appetito!