Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa crema de morcov cu mar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Mai intai pregatesti legumele: curata morcovii si taie-i rondele, taie telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojesti inainte de a le taia. Taie ceapa pestisori.
Pune toate legumele intr-o tava, stropeste-le cu ulei. Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor.
Coace legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.
Pasul 2
Pregateste intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.
Pasul 3
Cand legumele sunt coapte, da totul printr-un blender de mare putere, pana ai o supa foarte cremoasa.
Serveste supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taie o bagheta felii sau cubulete. Stropeste foarte bine cu ulei de masline, condimenteaza cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coace in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante.
Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.