meriți să fii surprins
Supa crema de morcov cu mar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Supa crema de morcov cu mar, o combinatie inedita, perfecta pentru sezonul rece. Plina de vitamine, culoari si arome!

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
200 g g Morcovi Morcov
2 - 3 bucati bucata Mere Mar
1 felii felie Telina Telina
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
Sare Sare
Piper Piper
Cimbru Cimbru
1 l l Supa de legume Supa de legume
Crutoane Crutoane

Supa crema de morcov cu mar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(113)

Mod de preparare

Pasul 1

Mai intai pregatesti legumele: curata morcovii si taie-i rondele, taie telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojesti inainte de a le taia. Taie ceapa pestisori.

Pune toate legumele intr-o tava, stropeste-le cu ulei. Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor.

Coace legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.

Pas 1 - Supa crema de morcov cu mar

Pasul 2

Pregateste intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.

Supa crema de morcov cu mar

Pasul 3

Cand legumele sunt coapte, da totul printr-un blender de mare putere, pana ai o supa foarte cremoasa.

Serveste supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taie o bagheta felii sau cubulete. Stropeste foarte bine cu ulei de masline, condimenteaza cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coace in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante.

Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!

Supa crema de morcov cu mar

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

 Mere roșii Mere roșii
Mere roșii
08.10 - 09.10
-31%
3,49
2,39Lei
Supa crema de morcov cu mar
60 min

Supa crema de morcov cu mar

Ingrediente

Ulei de floarea-soarelui
2 lingura
Morcov
200 g
Mar
2 - 3 bucata
Telina
1 felie
Ceapa rosie
1 bucata
Sare
Piper
Cimbru
Supa de legume
1 l
Crutoane
Pas 1 - Supa crema de morcov cu mar
40 min

Pasul 1

Pas 1 - Supa crema de morcov cu mar

Mai intai pregatesti legumele: curata morcovii si taie-i rondele, taie telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojesti inainte de a le taia. Taie ceapa pestisori.

Pune toate legumele intr-o tava, stropeste-le cu ulei. Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor.

Coace legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.

Ulei de floarea-soarelui: 2 lingura
Morcov: 200 g
Mar: 2 - 3 bucata
Telina: 1 felie
Ceapa rosie: 1 bucata
Sare
Piper
Cimbru
Supa crema de morcov cu mar
10 min

Pasul 2

Pas 2 - Supa crema de morcov cu mar

Pregateste intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.

Supa de legume: 1 l
Supa crema de morcov cu mar
10 min

Pasul 3

Pas 3 - Supa crema de morcov cu mar

Cand legumele sunt coapte, da totul printr-un blender de mare putere, pana ai o supa foarte cremoasa.

Serveste supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taie o bagheta felii sau cubulete. Stropeste foarte bine cu ulei de masline, condimenteaza cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coace in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante.

Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!

Crutoane
Supa crema de morcov cu mar

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3