meriți să fii surprins
Supa crema de morcov cu mar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Supa crema de morcov cu mar, o combinatie inedita, perfecta pentru sezonul rece. Plina de vitamine, culoari si arome!

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
200 g g Morcovi Morcov
2 - 3 bucati bucata Mere Mar
1 felii felie Telina Telina
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
Sare Sare
Piper Piper
Cimbru Cimbru
1 l l Supa de legume Supa de legume
Crutoane Crutoane

Supa crema de morcov cu mar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(14)

Mod de preparare

Pasul 1

Mai intai pregatesti legumele: curata morcovii si taie-i rondele, taie telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojesti inainte de a le taia. Taie ceapa pestisori.

Pune toate legumele intr-o tava, stropeste-le cu ulei. Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor.

Coace legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.

Pasul 2

Pregateste intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.

Pasul 3

Cand legumele sunt coapte, da totul printr-un blender de mare putere, pana ai o supa foarte cremoasa.

Serveste supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taie o bagheta felii sau cubulete. Stropeste foarte bine cu ulei de masline, condimenteaza cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coace in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante.

Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Supa crema de morcov cu mar
60 min

Supa crema de morcov cu mar

Ingrediente

Ulei de floarea-soarelui
2 lingura
Morcov
200 g
Mar
2 - 3 bucata
Telina
1 felie
Ceapa rosie
1 bucata
Sare
Piper
Cimbru
Supa de legume
1 l
Crutoane
Pas 1 - Supa crema de morcov cu mar
40 min

Pasul 1

Pas 1 - Supa crema de morcov cu mar

Mai intai pregatesti legumele: curata morcovii si taie-i rondele, taie telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojesti inainte de a le taia. Taie ceapa pestisori.

Pune toate legumele intr-o tava, stropeste-le cu ulei. Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor.

Coace legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.

Ulei de floarea-soarelui: 2 lingura
Morcov: 200 g
Mar: 2 - 3 bucata
Telina: 1 felie
Ceapa rosie: 1 bucata
Sare
Piper
Cimbru
Supa crema de morcov cu mar
10 min

Pasul 2

Pas 2 - Supa crema de morcov cu mar

Pregateste intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.

Supa de legume: 1 l
Supa crema de morcov cu mar
10 min

Pasul 3

Pas 3 - Supa crema de morcov cu mar

Cand legumele sunt coapte, da totul printr-un blender de mare putere, pana ai o supa foarte cremoasa.

Serveste supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taie o bagheta felii sau cubulete. Stropeste foarte bine cu ulei de masline, condimenteaza cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coace in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante.

Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!

Crutoane
Supa crema de morcov cu mar

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3