
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Telina Telina | |
300 g g | Cartofi albi Cartofi albi | |
1 bucati bucata | Pastarnac Pastarnac | |
200 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda | |
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Crutoane
Crutoane (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de telina cu cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie cubulete cartofii, telina, albitura si cascavalul.
2. Telina, cartofii si albitura se pun la fiert in aproximativ 2 litri de apa.
3. Cand s-au fiert, se paseaza si se amesteca cu smantana.
4. Se potriveste de sare.
5. La servire, se adauga bucati de cascaval in supa fierbinte.
6. Se serveste cu crutoane. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.