« Inapoi

Rulada din piept de pui cu sunca de curcan

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Rulada din piept de pui cu sunca de curcan
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Taiem cate o feliuta subtire din fiecare ardei (rosu, verde, galben). Ii punem putin la copt pe gratar, adaugandu-le sare. Intre timp, pregatim pieptul de pui prin crestare, apoi il batem ca pe un snitel mare. Taiem o felie de sunca de curcan peste care asezam doua felii subtiri de cascaval afumat si cele trei feliute de ardei. Toate acestea se ruleaza apoi in pieptul de pui.

Invelim strans rulada obtinuta in trei straturi de folie de aluminiu, astfel incat sa fie etans, apoi o asezam intr-o oala inalta cu apa, sa fiarba incet pentru aproximativ o ora - o ora si 10 minute. In paralel topim intr-o tigaie putin unt, peste care se presara rozmarin si salvie. Dupa ce a fiert carnea, tragem rulada in untul din tigaie. Se stinge totul cu vin, pe care il lasam sa se evapore. Apoi adaugam smantana. Rulada se mai lasa pe foc pana se omogenizeaza sosul. Rulare placuta!