« Inapoi

Pui cu piure de morcovi si telina

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(6)
Durată
Dificultate
6 Aprecieri
Pui cu piure de morcovi si telina
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

1. Morcovii se spala, se curata de coaja si se taie rondele, telina se spala si se taie bucati potrivite, se adauga peste morcovi si apoi se adauga apa pana se acopera legumele. Se sareaza. Se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele. Dupa fierbere, se scurge din zeama si se paseaza legumele. Se adauga unt, mustar si zeama, dupa nevoie. Se potriveste de sare si piper.

2. In timpul fierberii legumelor, prepram carnea astfel: se taie in bucati longitudinale, se condimenteaza si se unge cu mustar si putin ulei si se introduce la cuptor la o temperatura de 175 grade Celsius timp de 15-20 minute. Dupa rumenire, se stropeste cu zeama de lamaie.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.