« Inapoi

Ciorba de perisoare

Supe si Ciorbe

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

75 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Ciorba de perisoare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 75 Min.

1. Punem carnea tocata intr-un castron, peste care adaugam orezul ales si spalat in prealabil, 2 linguri de ulei si oul. Condimentam cu sare si piper, dupa gust, si amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia rezultata formam perisoarele.

2. Intr-o oala cu apa punem restul de ulei, adaugam legumele taiate cubulete mici si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert legumele, adaugam bulionul, zeama de la lamaia stoarsa in prealabil si sarea si lasam sa dea in clocot.

3. Cand clocoteste, adaugam rand pe rand perisoarele in oala si le lasam la fiert pana sunt gata.

4. Cand ciorba este fiarta, oprim focul si adaugam leusteanul tocat marunt.

5. O servim cu smantana.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.