« Inapoi

Caponata siciliana

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Caponata siciliana
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Se incinge in tigaie un strop de ulei de masline.

Ardeii se taie cubulete de marime medie, legumele se taie in cubulete mai mari, ceapa se taie rondele. Cu mare grija sa nu apuce sa se prajeasca, se lasa ceapa sa se inmoaie. Se adauga usturoiul, apoi ardeiul. Dupa o vreme, vine randul dovleceilor.

Se mai lasa cateva minute si se adauga vinetele, apoi rosiile. La sfarsit, se adauga caperele, maslinele, busuiocul si menta.

Aceasta reteta tipic siciliana se gateste la foc moderat si se serveste cu paine prajita cu ulei de masline.