meriți să fii surprins
Salata caprese cu legume la tigaie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Rosii Rosie
400 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust )
Busuioc Busuioc
(dupa gust )
Cimbru Cimbru
(dupa gust )
2 linguri lingura Otet de mere Otet de mere
2 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(rosu)
2 bucati bucata Zucchini Zucchini
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
1 catei catel Usturoi Usturoi
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )

Salata caprese cu legume la tigaie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(7)

Mod de preparare

1. Facem o salata caprese clasica, alternand feliile de rosii cu cele de mozzarella, si o condimentam cu ulei de masline, sare si busuioc.

2. Taiem legumele ca spaghetele, adica foarte subtire, avand grija sa folosim numai partea exterioara de la zucchini si de la morcov.

3. Le tragem intr-o tigaie la foc puternic, cu un pic de ulei, sare si un catel de usturoi si le stingem cu otet de mere.

4. Cand mirosul de otet a disparut si legumele sunt al dente, presaram cimbrul prospat tocat si le dam deoparte.

5. La sfarsit, asezam legumele in mijlocul fiecarei felii din salata caprese. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.