
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
400 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust ) | |||
Busuioc
Busuioc (dupa gust ) | |||
Cimbru
Cimbru (dupa gust ) | |||
2 linguri lingura | Otet de mere Otet de mere | ||
2 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (rosu) | ||
2 bucati bucata | Zucchini Zucchini | ||
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Telina Telina | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata caprese cu legume la tigaie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Facem o salata caprese clasica, alternand feliile de rosii cu cele de mozzarella, si o condimentam cu ulei de masline, sare si busuioc.
2. Taiem legumele ca spaghetele, adica foarte subtire, avand grija sa folosim numai partea exterioara de la zucchini si de la morcov.
3. Le tragem intr-o tigaie la foc puternic, cu un pic de ulei, sare si un catel de usturoi si le stingem cu otet de mere.
4. Cand mirosul de otet a disparut si legumele sunt al dente, presaram cimbrul prospat tocat si le dam deoparte.
5. La sfarsit, asezam legumele in mijlocul fiecarei felii din salata caprese. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.