meriți să fii surprins
Supa de mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Nucsoara Nucsoara
(dupa gust)
1 legaturi legatura Busuioc Busuioc
(proaspat)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
100 ml ml Smantana vegetala Smantana vegetala
800 ml ml Supa de legume Supa de legume
2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Telina Telina
1 bucati bucata Praz Praz
600 g g Mazare Mazare

Supa de mazare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

Taie prazul inele si marunteste radacina de telina, ceapa si usturoiul. Soteaza mazarea, prazul, radacina de telina, ceapa si usturoiul in uleiul incins. Adauga supa si lasa sa fiarba la foc mic, aproximativ 20 de minute. Adauga smantana vegetala si busuiocul la supa (pastrand cateva frunze pentru ornat) si proceseaza amestecul in robotul de bucatarie, pana cand devine o crema fina.

Asezoneaza, dupa gust, cu sare, piper negru macinat si nucsoara. Supa se serveste in boluri, ornata cu frunzele de busuioc.