
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Nucsoara
Nucsoara (dupa gust) | ||
1 legaturi legatura | Busuioc
Busuioc (proaspat) | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
100 ml ml | Smantana vegetala Smantana vegetala | |
800 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
2 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Telina Telina | |
1 bucati bucata | Praz Praz | |
600 g g | Mazare Mazare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de mazare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie prazul inele si marunteste radacina de telina, ceapa si usturoiul. Soteaza mazarea, prazul, radacina de telina, ceapa si usturoiul in uleiul incins. Adauga supa si lasa sa fiarba la foc mic, aproximativ 20 de minute. Adauga smantana vegetala si busuiocul la supa (pastrand cateva frunze pentru ornat) si proceseaza amestecul in robotul de bucatarie, pana cand devine o crema fina.
Asezoneaza, dupa gust, cu sare, piper negru macinat si nucsoara. Supa se serveste in boluri, ornata cu frunzele de busuioc.