
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 legaturi legatura | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
4 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
2 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
4 bucati bucata | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
150 g g | Cascaval
Cascaval (afumat) | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCotlete de porc umplute cu ardei
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se coc ardeii, se sareaza si se lasa acoperiti 10 minute, pentru a se indeparta pielita mai usor. Se decojesc, fara a se spala, se presara cu sare, se taie in bucati mici, impreuna cu un catel de usturoi tocat foarte marunt, si apoi se adauga cascavalul afumat. In acest fel, vom crea o umplutura pentru cotlete.
2. Se cresteaza cotletul de porc si se creeaza un buzunar in care se adauga umplutura.
3. Cotletele de porc se trec prin faina si se rumenesc la foc mare intr-o tigaie cu ulei. Apoi se reduce focul. Se adauga usturoiul taiat foarte subtire, sare, piper si frunze de rozmarin. Se prepara in continuare la foc mic pana se patrund. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.