meriți să fii surprins
Cotlete de porc umplute cu ardei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Rozmarin Rozmarin
(proaspat)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
2 catei catel Usturoi Usturoi
4 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
4 bucati bucata Cotlet de porc Cotlet de porc
150 g g Cascaval Cascaval
(afumat)
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Cotlete de porc umplute cu ardei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(7)

Mod de preparare

1. Se coc ardeii, se sareaza si se lasa acoperiti 10 minute, pentru a se indeparta pielita mai usor. Se decojesc, fara a se spala, se presara cu sare, se taie in bucati mici, impreuna cu un catel de usturoi tocat foarte marunt, si apoi se adauga cascavalul afumat. In acest fel, vom crea o umplutura pentru cotlete.

2. Se cresteaza cotletul de porc si se creeaza un buzunar in care se adauga umplutura.

3. Cotletele de porc se trec prin faina si se rumenesc la foc mare intr-o tigaie cu ulei. Apoi se reduce focul. Se adauga usturoiul taiat foarte subtire, sare, piper si frunze de rozmarin. Se prepara in continuare la foc mic pana se patrund. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ardei gras roșuArdei gras roșu
Ardei gras roșu
25.03 - 31.03
-21%
13,99
10,99Lei