
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Orez arborio Orez arborio | |
50 g g | Unt Unt | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
250 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
Supa de legume
Supa de legume (dupa gust) | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisotto cu parmezan, stins cu sampanie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Calim ceapa in unt, apoi adaugam uleiul si orezul, pe care il stingem cu sampanie.
Adaugam apoi supa fierbinte, cate un polonic, pe rand, pana orezul ajunge la consistenta dorita.
La final, cu focul stins, se pune tot parmezanul si untul. Se amesteca foarte bine si se serveste cu patrunjelul tocat marunt deasupra si cu multa pofta.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.