meriți să fii surprins
Risotto cu parmezan, stins cu sampanie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Orez arborio Orez arborio
50 g g Unt Unt
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
250 g g Parmezan ras Parmezan ras
Supa de legume Supa de legume
(dupa gust)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Risotto cu parmezan, stins cu sampanie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(5)

Mod de preparare

Calim ceapa in unt, apoi adaugam uleiul si orezul, pe care il stingem cu sampanie.

Adaugam apoi supa fierbinte, cate un polonic, pe rand, pana orezul ajunge la consistenta dorita.

La final, cu focul stins, se pune tot parmezanul si untul. Se amesteca foarte bine si se serveste cu patrunjelul tocat marunt deasupra si cu multa pofta.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.