
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTarta foietaj cu rosii cherry prunisoare si cimbru
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Aluatul foietaj trebuie copt in orb, fara ingrediente, inainte de a se asambla tarta. Asadar, se intinde aluatul pe o foaie de copt, pe o tava, impungand cu o furculita interiorul acestuia.
Marzajul trebuie facut intr-un dreptunghi mai mic decat foietajul in sine, lasand o margine de 1-2 cm neperforata pe toate laturile.
Foiejatul trebuie copt orb circa 25 de minute, acoperind cu o tava mai mica zona perforata cu furculita, Dupa cele 25 de minute, cand doar marginile aluatului vor fi crescut, pe partea din mijloc se adauga ingredientele: parmezanul ras, usturoiul tocat, rosiile cherry prunisoare (intregi si taiate in jumatati) sare, piper si cimbru.
Tarta se intoarce la cuptor pentru inca 25 de minute, cat sa se gateasca rosiile si aluatul sa prinda culoare aurie. Pofta buna!