
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Aluat
Aluat (foietaj ) | |
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
250 g g | Branza de capra
Branza de capra (in saramura) | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
100 g g | Miez de nuca Miez de nuca | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | |
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta cu dovlecei si branza de capra
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se toaca marunt ceapa si se caleste intr-o lingura de ulei pentru 6-7 minute, cat sa devina sticloasa si moale. separat, dovleceii se taie in felii pe lungime, iar branza de capra se sfarama intr-un castron.
Se asambleaza tarta intr-o tava tapetata cu hartie de copt, urmand ca in tava sa fie transferat aluatul foitaj. Peste aluat se pune ceapa calita, jumatate din branza de capra sfaramitata si feliile de dovleacei.
Tarta se da la cuptor, la 180 grade C, pentru 30 de minute, pana cand se rumeneste aluatul si prind culoare feliile de dovlecei. Se decoreaza cu ceapa verde, extra branza si nuci. tarta se poate stropi si cu putin ulei de masline la final. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.