meriți să fii surprins
Quiche cu somon si mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
125 g g Unt Unt
60 ml ml Apa Apa
1 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
200 g g Somon file Somon file
3 bucati bucata Oua Ou
60 g g Cascaval ras Cascaval ras
120 g g Mazare fina Mazare fina
200 g g Iaurt Iaurt
50 g g Smantana 12% Smantana 12%
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)

Quiche cu somon si mazare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(2)

Mod de preparare

Pentru aluat:1. Framanta faina, untul, galbenusul si apa pana obtii un aluat. Lasa-l apoi la frigider pana se intareste.

2. Dupa ce s-a intarit, intinde-l intr-o tava pentru tarta si baga-l la copt pentru 10 minute, la 160 de grade.

3. Acopera tava cu o foaie de hartie de copt.Pana se raceste aluatul te poti apuca de umplutura.

Pentru umplutura: 1.Taie somonul cubulete (descoperaCum sa alegi somonulperfect). Amesteca-le apoi cu mazarea fiarta, cascavalul ras, ouale, iaurtul si smantana.

2. Adauga sare si piper dupa gust.

3. Compozitia astfel creata asaz-o peste aluatul precopt. Inainte sa o bagi la cuptor adauga cateva frunze de rozmarin.

4. Tine-o la cuptor timp de 25 - 35 de minute, la 140 de grade. Nu uita sa o verifici regulat!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.