
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1,5 kg kg | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
500 g g | Iaurt Iaurt | |
200 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 g g | Unt Unt | |
150 ml ml | Vin de masa Vin de masa | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
300 g g | Aluat
Aluat (foietaj ) | |
1 bucati bucata | Oua Ou |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta de pui cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se taie cuburi mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei de masline impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand puiul este prajit se adauga vinul alb si se lasa alcoolul sa se evapore.
Se adauga patrunjelul tocat si se lasa la racit. Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea rece si se acopera cu iaurt. Se pune aluatul de foitaj, se unge cu 1 ou batut.
Se baga la cuptorul incins la 180C sau foc mare, timp de 30 de minute. Se serveste cu un pahar de vin alb rece!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.