meriți să fii surprins
Placinta de pui cu iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1,5 kg kg Pulpe de pui Pulpa de pui
500 g g Iaurt Iaurt
200 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
50 g g Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Unt Unt
150 ml ml Vin de masa Vin de masa
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
300 g g Aluat Aluat
(foietaj )
1 bucati bucata Oua Ou

Placinta de pui cu iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(13)

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie cuburi mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei de masline impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand puiul este prajit se adauga vinul alb si se lasa alcoolul sa se evapore.

Se adauga patrunjelul tocat si se lasa la racit. Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea rece si se acopera cu iaurt. Se pune aluatul de foitaj, se unge cu 1 ou batut.

Se baga la cuptorul incins la 180C sau foc mare, timp de 30 de minute. Se serveste cu un pahar de vin alb rece!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei