meriți să fii surprins
Tarta fara blat cu dovlecei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Tarta sarata fara blat se pregateste foarte repede, deoarece totul se coace in acelasi timp. Este excelenta asa simpla, sau cu un pahar de chefir alaturi.

Ingrediente

2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
250 g g Faina Faina
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
120 ml ml Ulei Ulei
50 g g Parmezan Parmezan
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
4 bucati bucata Oua Ou
50 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
Sare Sare
Piper Piper

Tarta fara blat cu dovlecei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(274)

Mod de preparare

Porneste cuptorul la 180 grade C si unge o tava cu putin unt. Tava folosita are diametrul de 22 cm.

Spala dovleceii si sterge-i cu un prosop. Ii felizezi manual sau cu mandolina, la o grosime de 0,5cm (nici foarte subtire, dar nici foarte gros).

Intr-un castron mare amesteca ouale, parmezanul, cascavalul, uleiul, sare si piper. Adauga rodelele de dovleceii si ceapa taiata fin-fin. Omogenizeaza, apoi pune faina si praful de copt.

Amesteca foarte bine si toarna toata compozitia in tava pregatita. Coace tarta 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii. Dupa coacere, lasa tarta sa se raceasca complet inainte de a o portiona.

Sper sa iti placa si tie tarta fara blat cu dovlecei, sa o incerci si sa o savurezi alaturi de cei dragi. Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei