meriți să fii surprins
Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Faina Faina
4 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
1 pachete pachet Unt Unt
25 ml ml Apa Apa
6 bucati bucata Oua Ou
150 g g Parmezan Parmezan
500 g g Iaurt Iaurt
2 bucati bucata Zucchini Zucchini
1 bucati bucata Praz Praz
Fistic Fistic
Sare Sare
Piper Piper

Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Pasul 1

Amestecam ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Il punem apoi intr-o folie si la frigider cu el!

Dupa ce s-a racit, il intindem bine intr-o tava pentru tarte, cu grija, sa imbracam si peretii. Dupa ce l-am asezat astfel incat sa aiba aceeasi grosime peste tot, il intepam cu o furculita din loc in loc, sa nu creasca prea mult.

Tip: Pune foaie de copt deasupra aluatului si adauga peste un pumn de fasole uscata. Va ajuta ca aluatul sa creasca exact atat cat trebuie.

Hai sa-l precoacem! 180 grade C, 15 minute in cuptorul preincins.

Pasul 2

Amestecam iaurtul cu ouale bio si adaugam parmezanul ras. Spalam bine legumele, le taiem rondele si le adaugam in compozitie.

Zdrobim fisticul, apoi il incorporam si pe el in compozitie. Omogenizam totul si adaugam condimente dupa gust.

Tip: Adauga mai putina sare, parmezanul este deja sarat!

Adaugam compozitia peste blatul precopt si tarta noastra e aproape gata.

Asezam totul la cuptor, timp de 20 minute, la 180 grade C. Cand umplutura este ferma, tarta este gata!

Pofta bio!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO
60 min

Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Ingrediente

Faina
400 g
Galbenus
4 bucata
Unt
1 pachet
Apa
25 ml
Ou
6 bucata
Parmezan
150 g
Iaurt
500 g
Zucchini
2 bucata
Praz
1 bucata
Fistic
Sare
Piper
Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO
30 min

Pasul 1

Aluat tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Amestecam ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Il punem apoi intr-o folie si la frigider cu el!

Dupa ce s-a racit, il intindem bine intr-o tava pentru tarte, cu grija, sa imbracam si peretii. Dupa ce l-am asezat astfel incat sa aiba aceeasi grosime peste tot, il intepam cu o furculita din loc in loc, sa nu creasca prea mult.

Tip: Pune foaie de copt deasupra aluatului si adauga peste un pumn de fasole uscata. Va ajuta ca aluatul sa creasca exact atat cat trebuie.

Hai sa-l precoacem! 180 grade C, 15 minute in cuptorul preincins.

Faina: 400 g
Galbenus: 4 bucata
Unt: 1 pachet
Sare
Apa: 25 ml
Umplutura tarta cu fistic, praz si zucchini BIO
30 min

Pasul 2

Umplutura tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Amestecam iaurtul cu ouale bio si adaugam parmezanul ras. Spalam bine legumele, le taiem rondele si le adaugam in compozitie.

Zdrobim fisticul, apoi il incorporam si pe el in compozitie. Omogenizam totul si adaugam condimente dupa gust.

Tip: Adauga mai putina sare, parmezanul este deja sarat!

Adaugam compozitia peste blatul precopt si tarta noastra e aproape gata.

Asezam totul la cuptor, timp de 20 minute, la 180 grade C. Cand umplutura este ferma, tarta este gata!

Ou: 6 bucata
Parmezan: 150 g
Iaurt: 500 g
Zucchini: 2 bucata
Praz: 1 bucata
Fistic
Sare
Piper
Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2