
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Tarta cu fistic, praz si zucchini BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Amestecam ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Il punem apoi intr-o folie si la frigider cu el!
Dupa ce s-a racit, il intindem bine intr-o tava pentru tarte, cu grija, sa imbracam si peretii. Dupa ce l-am asezat astfel incat sa aiba aceeasi grosime peste tot, il intepam cu o furculita din loc in loc, sa nu creasca prea mult.
Tip: Pune foaie de copt deasupra aluatului si adauga peste un pumn de fasole uscata. Va ajuta ca aluatul sa creasca exact atat cat trebuie.
Hai sa-l precoacem! 180 grade C, 15 minute in cuptorul preincins.
Pasul 2
Amestecam iaurtul cu ouale bio si adaugam parmezanul ras. Spalam bine legumele, le taiem rondele si le adaugam in compozitie.
Zdrobim fisticul, apoi il incorporam si pe el in compozitie. Omogenizam totul si adaugam condimente dupa gust.
Tip: Adauga mai putina sare, parmezanul este deja sarat!
Adaugam compozitia peste blatul precopt si tarta noastra e aproape gata.
Asezam totul la cuptor, timp de 20 minute, la 180 grade C. Cand umplutura este ferma, tarta este gata!
Pofta bio!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.