meriți să fii surprins
Chiftele de vinete cu branzeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

chiftele

3 bucati bucata Vinete Vanata
(aprox. 1kg)
150 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 bucati bucata Oua Ou
Sare Sare
Piper Piper
70 g g Branza gorgonzola Branza gorgonzola
125 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
120 g g Parmezan Parmezan
70 g g Faina Faina
180 g g Pesmet Pesmet
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
(de masline)

garnitura

Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Ciuperci Ciuperci
Sare Sare
Piper Piper
Patrunjel Patrunjel

Chiftele de vinete cu branzeturi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(78)

Mod de preparare

Spalati vinetele, le taiati rondele, le asezonati cu ulei de masline si le puneti intr-o tava tapetata cuhartie de copt. Mai adaugati putin ulei de masline si apoi le bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit la180°C timp de 20 de minute.

Intre timp, pregatiti garnitura.

Spalati ciupercile si le stergeti bine astfel incat sa nu ramana apa pe ele.Puneti ulei de masline intr-o tigaie si, adaugati ciupercile, le lasati putin, le asezonati cu sare si piper siapoi adaugati usturoiul. Mai lasati putin pe foc si apoi le luati.

Pregatiti restul ingredientelor pentru chiftelute.

Vinetele le scoateti, le lasati putin sa se raceasca si le taiati cubulete.

In bolul in care ati pus vinetele, adaugati usturoiul, patrunjelul, ouale si amestecati bine totul. Asezonaticu sare si piper si adaugati gorgonzola, mozzarella, parmezanul si amestecati din nou. Apoi, adaugatifaina si pesmetul si amestecati din nou. Incepeti sa formati chiftelutele. Le formati, le dati prin faina si lepuneti pe un platou.

Dupa ce ati terminat toata compozitia incepeti sa le prajiti.Pregatiti o tigaie, adaugati ulei si le prajiti cate 2 minute pe fiecare parte.

Le serviti cu garnitura de ciuperci cu usturoi, cu patrunjel tocat pe deasupra si daca va place, cu putiniaurt si cateva felii de lamaie.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei