
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
chiftele
3 bucati bucata | Vinete
Vanata (aprox. 1kg) | ||
150 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
70 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | ||
125 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
120 g g | Parmezan Parmezan | ||
70 g g | Faina Faina | ||
180 g g | Pesmet Pesmet | ||
Ulei pentru prajit
Ulei pentru prajit (de masline) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChiftele de vinete cu branzeturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati vinetele, le taiati rondele, le asezonati cu ulei de masline si le puneti intr-o tava tapetata cuhartie de copt. Mai adaugati putin ulei de masline si apoi le bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit la180°C timp de 20 de minute.
Intre timp, pregatiti garnitura.
Spalati ciupercile si le stergeti bine astfel incat sa nu ramana apa pe ele.Puneti ulei de masline intr-o tigaie si, adaugati ciupercile, le lasati putin, le asezonati cu sare si piper siapoi adaugati usturoiul. Mai lasati putin pe foc si apoi le luati.
Pregatiti restul ingredientelor pentru chiftelute.
Vinetele le scoateti, le lasati putin sa se raceasca si le taiati cubulete.
In bolul in care ati pus vinetele, adaugati usturoiul, patrunjelul, ouale si amestecati bine totul. Asezonaticu sare si piper si adaugati gorgonzola, mozzarella, parmezanul si amestecati din nou. Apoi, adaugatifaina si pesmetul si amestecati din nou. Incepeti sa formati chiftelutele. Le formati, le dati prin faina si lepuneti pe un platou.
Dupa ce ati terminat toata compozitia incepeti sa le prajiti.Pregatiti o tigaie, adaugati ulei si le prajiti cate 2 minute pe fiecare parte.
Le serviti cu garnitura de ciuperci cu usturoi, cu patrunjel tocat pe deasupra si daca va place, cu putiniaurt si cateva felii de lamaie.
Pofta buna!