meriți să fii surprins
Sufleu pufos de branza cu trufe

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

75 g g Parmezan ras Parmezan ras
600 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
100 g g Unt Unt
60 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
10 bucati bucata Oua Ou
300 g g Branza cu trufe Branza cu trufe

Sufleu pufos de branza cu trufe

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

Separam galbenusurile si batem albusurile spuma, apoi le bagam in frigider. Frecam galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam branza rasa, apoi le bagam si pe ele in frigider.

Intr-o cratita, incalzim laptele, apoi adaugam parmezanul si untul si amestecam. Adaugam faina in ploaie si dam cratita la o parte, amestecand incontinuu. Cand laptele ajunge aproape de temperatura camerei, adaugam galbenusurile, pe care le incorporam usor cu o lingura de lemn, apoi si albusurile spuma si bagam compozitia la frigider.

Se tapeteaza vasul pentru sufleu cu faina si unt si se umple cu compozitia de sufle 3 sferturi din vas. Se introduce in cuptorul incins la 190 grade sau foc mare, timp de 20 de minute. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.