
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
75 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
600 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
100 g g | Unt Unt | |
60 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
10 bucati bucata | Oua Ou | |
300 g g | Branza cu trufe Branza cu trufe |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSufleu pufos de branza cu trufe
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Separam galbenusurile si batem albusurile spuma, apoi le bagam in frigider. Frecam galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam branza rasa, apoi le bagam si pe ele in frigider.
Intr-o cratita, incalzim laptele, apoi adaugam parmezanul si untul si amestecam. Adaugam faina in ploaie si dam cratita la o parte, amestecand incontinuu. Cand laptele ajunge aproape de temperatura camerei, adaugam galbenusurile, pe care le incorporam usor cu o lingura de lemn, apoi si albusurile spuma si bagam compozitia la frigider.
Se tapeteaza vasul pentru sufleu cu faina si unt si se umple cu compozitia de sufle 3 sferturi din vas. Se introduce in cuptorul incins la 190 grade sau foc mare, timp de 20 de minute. Pofta mare!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.