Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Cimbru Cimbru | ||
Piper Piper | ||
Oregano Oregano | ||
5 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
500 g g | Sos de rosii Sos de rosii | |
Sare Sare | ||
2 bucati bucata | Vinete Vanata | |
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
2 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRatatouille la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala ardeii, taie-i si pune-i la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-i.
Apoi, pregateste uleiul aromat. Pune intr-un chopper usturoiul si patrunjelul tocat, cimbrul, asezoneaza cu piper, oregano si mixeaza. Adauga uleiul si mixeaza din nou si gata uleiul aromat.
Pune uleiul aromat intr-un vas mai mic.
Dupa ce s-au copt ardeii, taie-i fasii, pune-i in chopper, adauga sosul de rosii, asezoneaza cu sare si piper si mixeaza.
Pregateste legumele. Taie vinetele, dovleceii, rosiile si ceapa rondele.
Pune intr-o tava sosul de rosii cu ardeii copti si aseaza rondelele de vinete, dovlecei, rosii si ceapa, una cate una pana se umple tava. Dupa ce ai asezat legumele, unge-le cu uleiul aromat pregatit mai devreme. Apoi da tava la cuptor, la 200°C, timp de 40 minute sau pana cand se rumenesc legumele.
Atunci cand servesti, presara patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!