
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Unt Unt | |
120 g g | Zahar Zahar | |
2 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
1 bucati bucata | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | |
1 praf praf | Sare Sare | |
120 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
500 g g | Faina Faina | |
1 borcane borcan | Magiun de prune Magiun de prune |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura cu magiun de prune si aluat razuit
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol, adaugati untul, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de lamaie si amestecati bine totul.
Adaugati si sare si amestecati din nou.
Puneti laptele pe care il incorporati in aluat, adaugati si praful de copt si faina amestecand cu o spatula. Apoi lasati spatula deoparte si amestecati bine cu mana pana obtineti un aluat consistent.
Din acest aluat, luati 1/3 si puneti intr-o folie alimentara si bagati la frigider pentru jumatate de ora.
Restul de aluat il intindeti cu mana intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Adaugati magiunul de prune si apoi razuiti aluatul care a stat la frigider jumatate de ora.
Bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 30 minute.
Scoateti, lasati sa se raceasca si apoi portionati si serviti.
Pofta buna!