meriți să fii surprins
Ciorba de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Carne de miel Carne de miel
400 g g Cartofi Cartof
200 g g Telina Telina
200 g g Pastarnac Pastarnac
200 g g Ceapa Ceapa
200 g g Morcovi Morcov
10 g g Chimen Chimen
300 g g Iaurt Iaurt
2 bucati bucata Oua Ou
50 ml ml Otet Otet
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
20 g g Tarhon Tarhon
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Ciorba de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:50 h
(7)

Mod de preparare

Taie carnea cuburi si opareste in apa fiarta timp de 10 minute, dupa care scoate din oala.

Caleste toate legumele taiate cuburi mici, mai putin cartofii, in ulei de floarea soarelui cu chimen si tarhon.

Adauga carnea oparita, apa 5l si lasa sa fiarba la foc mediu aproximativ 90 de minute.

Adauga cartofii cand carnea este fiarta.

Bate galbenusurile cu iaurtul si otetul, toarna un polonic de supa peste iaurtul batut si toarna amestecul in supa dupa ce opresti focul amestecand foarte bine.

Pune patrunjelul tocat marunt si acopera cu un capac.

Serveste fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Pătrunjel rădăcinăPătrunjel rădăcină
Pătrunjel rădăcină
28.11 - 04.12
-37%
7,99
4,99Lei