meriți să fii surprins
Salata de homar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

2 bucati bucata Homar Homar
2 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Lamai Lamaie
300 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
20 g g Mustar Mustar
100 g g Ridiche Ridiche
100 g g Morcovi Morcov
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
60 g g Telina apio Telina apio
80 g g Ceapa rosie Ceapa rosie

Salata de homar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(8)

Mod de preparare

Oparim homarul si il scoatem din carapace cu ajutorul unei foarfeci. Il tocam marunt cu un cutit.

Facem o maioneza gustoasa din galbenusuri cu mustar, sucul de la o lamaie si ulei de floarea-soarelui. Amestecam homarul cu maioneza.

Pregatim legumele: morcovii se dau pe razatoare, ceapa verde se toaca marunt, telina apio se taie cuburi marunte, ceapa rosie se toaca marunt si ridichea se taie julienne subtire.

Se amesteca totul cu homarul cu maioneza si se serveste rece.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!