
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Homar Homar | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
20 g g | Mustar Mustar | |
100 g g | Ridiche Ridiche | |
100 g g | Morcovi Morcov | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
60 g g | Telina apio Telina apio | |
80 g g | Ceapa rosie Ceapa rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de homar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Oparim homarul si il scoatem din carapace cu ajutorul unei foarfeci. Il tocam marunt cu un cutit.
Facem o maioneza gustoasa din galbenusuri cu mustar, sucul de la o lamaie si ulei de floarea-soarelui. Amestecam homarul cu maioneza.
Pregatim legumele: morcovii se dau pe razatoare, ceapa verde se toaca marunt, telina apio se taie cuburi marunte, ceapa rosie se toaca marunt si ridichea se taie julienne subtire.
Se amesteca totul cu homarul cu maioneza si se serveste rece.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!