meriți să fii surprins
Homar si conopida coapta cu otet balsamic

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Homar Homar
200 g g Conopida Conopida
30 ml ml Otet balsamic Otet balsamic
15 g g Busuioc Busuioc
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
120 g g Unt Unt
1 bucati bucata Avocado Avocado

Homar si conopida coapta cu otet balsamic

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Homarul se taie si se scoate carnea din carapace si din clesti cu ajutorul unei foarfeci.

Conopida se taie buchetele si se amesteca impreuna cu unt, sare, piper, busuioc si otet balsamic si se lasa la cuptor pentru 20 de minute la 180?C. Conopida se amesteca de cateva ori pentru a ne asigura ca se gateste uniform.

Carnea de homar, cat mai intreaga, se soteaza in tigaie cu unt si ceapa, iar imediat ce untul incepe sa se rumeneasca, se adauga cativa stropi de reductie de otet balsamic.

Homarul imediat ce este gata se serveste langa conopida coapta impreuna cu avocado taiat cuburi.

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!