meriți să fii surprins
Mozzarella crocanta cu salsa de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Branza Mozzarella Branza Mozzarella
80 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
2 bucati bucata Oua Ou
80 g g Pesmet Pesmet
20 g g Busuioc Busuioc
(proaspat)
120 g g Rosii cherry Rosii cherry
2 catei catel Usturoi Usturoi
40 g g Ceapa rosie Ceapa rosie
25 ml ml Otet balsamic Otet balsamic
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
400 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Mozzarella crocanta cu salsa de rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(5)

Mod de preparare

Taiem mozzarella in jumatate, o dam prin faina, oua batute si pesmet, apoi din nou prin oua si pesmet, pentru a fi siguri ca nu pierdem mozzarella in tigaie si ca ne trezim cu o crusta goala prajita.

Prajim in baie de ulei de floarea-soarelui, pana cand se rumeneste crusta si se topeste mozzarella.

Separat pregatim salsa: tocam marunt rosiile cherry, ceapa rosie, usturoiul, rupem busuiocul si amestecam cu uleiul de masline si otetul balsamic.

Servim mozzarella fierbinte cu salsa si paine prajita. Pofta buna!