
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
80 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
80 g g | Pesmet Pesmet | ||
20 g g | Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
120 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
40 g g | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
25 ml ml | Otet balsamic Otet balsamic | ||
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
400 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMozzarella crocanta cu salsa de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem mozzarella in jumatate, o dam prin faina, oua batute si pesmet, apoi din nou prin oua si pesmet, pentru a fi siguri ca nu pierdem mozzarella in tigaie si ca ne trezim cu o crusta goala prajita.
Prajim in baie de ulei de floarea-soarelui, pana cand se rumeneste crusta si se topeste mozzarella.
Separat pregatim salsa: tocam marunt rosiile cherry, ceapa rosie, usturoiul, rupem busuiocul si amestecam cu uleiul de masline si otetul balsamic.
Servim mozzarella fierbinte cu salsa si paine prajita. Pofta buna!