meriți să fii surprins
Pastrav pe pat de sare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
(eviscerat)
250 g g Fulgi de sare Fulgi de sare
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
2 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
2 bucati bucata Rosii Rosie
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(verde)
25 g g Usturoi Usturoi
Otet Otet
(dupa gust)

Pastrav pe pat de sare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare si intinsa asezam sarea si peste sare punem pestele. Lasam sa se coaca bine si il intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Intr-o tigaie gratar coacem ardeiul gras, ardeiul iute si rosiile: Curatam ardeii si rosiile de coaja si tocam marunt. Amestecam cu ulei de masline si usturoi tocat marunt. Stropim cu putin otet.

Servim impreuna cu pestele copt pe sare, pe care il stropim cu ulei de masline. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!