
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav
Pastrav (eviscerat) | |
250 g g | Fulgi de sare Fulgi de sare | |
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
2 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (verde) | |
25 g g | Usturoi Usturoi | |
Otet
Otet (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav pe pat de sare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie mare si intinsa asezam sarea si peste sare punem pestele. Lasam sa se coaca bine si il intoarcem cu grija sa nu se rupa.
Intr-o tigaie gratar coacem ardeiul gras, ardeiul iute si rosiile: Curatam ardeii si rosiile de coaja si tocam marunt. Amestecam cu ulei de masline si usturoi tocat marunt. Stropim cu putin otet.
Servim impreuna cu pestele copt pe sare, pe care il stropim cu ulei de masline. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!