
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Prepelita Prepelita | ||
400 g g | Cartofi Cartof | ||
400 g g | Morcovi Morcov | ||
300 g g | Ceapa Ceapa | ||
2 l l | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
50 g g | Cimbru Cimbru | ||
5 g g | Piper
Piper (boabe) | ||
2 capatani capanata | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPrepelita confit
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem prepelitele in jumatate si le asezam intr-o oala cat sa incapa fara sa se suprapuna.
Punem boabele de piper si frunzele de cimbru proaspat, apoi asezam deasupra legumele curatate si lasate intregi.
Acoperim totul cu ulei si lasam la foc foarte mic sa se confieze, timp de 2-3 ore.
Este foarte important sa testam carnea cu o scobitoare. Ne dam seama ca este gatita daca nu elimina sange si bineinteles daca scobitoarea patrunde usor.
Servim prepelita pe un platou cu legumele confiate. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!