meriți să fii surprins
Prepelita confit

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Prepelita Prepelita
400 g g Cartofi Cartof
400 g g Morcovi Morcov
300 g g Ceapa Ceapa
2 l l Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
50 g g Cimbru Cimbru
5 g g Piper Piper
(boabe)
2 capatani capanata Usturoi Usturoi

Prepelita confit

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(20)

Mod de preparare

Taiem prepelitele in jumatate si le asezam intr-o oala cat sa incapa fara sa se suprapuna.

Punem boabele de piper si frunzele de cimbru proaspat, apoi asezam deasupra legumele curatate si lasate intregi.

Acoperim totul cu ulei si lasam la foc foarte mic sa se confieze, timp de 2-3 ore.

Este foarte important sa testam carnea cu o scobitoare. Ne dam seama ca este gatita daca nu elimina sange si bineinteles daca scobitoarea patrunde usor.

Servim prepelita pe un platou cu legumele confiate. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!