
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tortelloni Paste tortelloni | ||
6 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
15 g g | Usturoi Usturoi | ||
75 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
80 g g | Lamai Lamaie | ||
25 g g | Fistic
Fistic (decojit) | ||
80 g g | Ceapa Ceapa | ||
120 g g | Unt Unt | ||
60 ml ml | Vin alb Vin alb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTortelloni cu somon si pesto de patrunjel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Oparim patrunjelul in apa sarata, apoi il dam prin blender impreuna cu sucul de lamaie, usturoiul curatat, uleiul de masline si fisticul decojit. Il putem pastra intr-un borcan inchis ermetic la frigider si il putem servi langa orice fel de peste sau paste cu peste.
Intr-o tigaie incinsa punem ceapa tocata marunt la calit in unt. Imediat ce este calita, adaugam vinul alb si pastele fierte in apa sarata.
Sotam, iar apoi adaugam doua linguri din pesto-ul de patrunjel.
Servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!