meriți să fii surprins
Tortelloni cu somon si pesto de patrunjel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Paste tortelloni Paste tortelloni
6 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
15 g g Usturoi Usturoi
75 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
80 g g Lamai Lamaie
25 g g Fistic Fistic
(decojit)
80 g g Ceapa Ceapa
120 g g Unt Unt
60 ml ml Vin alb Vin alb

Tortelloni cu somon si pesto de patrunjel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(12)

Mod de preparare

Oparim patrunjelul in apa sarata, apoi il dam prin blender impreuna cu sucul de lamaie, usturoiul curatat, uleiul de masline si fisticul decojit. Il putem pastra intr-un borcan inchis ermetic la frigider si il putem servi langa orice fel de peste sau paste cu peste.

Intr-o tigaie incinsa punem ceapa tocata marunt la calit in unt. Imediat ce este calita, adaugam vinul alb si pastele fierte in apa sarata.

Sotam, iar apoi adaugam doua linguri din pesto-ul de patrunjel.

Servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!