
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Panzerotti
Panzerotti (umplutura de creveti si crabi) | |
120 g g | Creveti Creveti | |
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
50 ml ml | Brandy Brandy | |
80 g g | Unt Unt | |
50 g g | Parmezan Parmezan | |
80 g g | Ceapa Ceapa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanzerotti umpluti, cu sos de creveti cu dovlecei
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem pastele in apa sarata.
Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt in unt, adaugam crevetii decorticati si sotam.
Flambam cu vinars, apoi adaugam dovlecelul taiat cuburi mici si amestecam.
Punem si pastele impreuna cu un polonic din apa de la paste, tragem la tigaie si adaugam parmezanul ras.
Servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!