meriți să fii surprins
Panzerotti umpluti, cu sos de creveti cu dovlecei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Panzerotti Panzerotti
(umplutura de creveti si crabi)
120 g g Creveti Creveti
1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
50 ml ml Brandy Brandy
80 g g Unt Unt
50 g g Parmezan Parmezan
80 g g Ceapa Ceapa

Panzerotti umpluti, cu sos de creveti cu dovlecei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(15)

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa sarata.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt in unt, adaugam crevetii decorticati si sotam.

lambam cu vinars, apoi adaugam dovlecelul taiat cuburi mici si amestecam.

Punem si pastele impreuna cu un polonic din apa de la paste, tragem la tigaie si adaugam parmezanul ras.

Servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!