meriți să fii surprins
Burrata cu rosii proaspete si pesto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

450 g g Rosii Rosie
50 g g Usturoi Usturoi
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Sos pesto Sos pesto
(busuioc si rucola)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
4 - 5 fire fir Busuioc Busuioc
4 bucati bucata Branza Burrata Branza Burrata

Burrata cu rosii proaspete si pesto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(23)

Mod de preparare

Taiem rosiile in cubulete cat mai mici. Curatam usturoiul, il pisam folosind lama unui cutit, iar apoi il tocam foarte marunt. Tocam patrunjelul si punem cele trei ingrediente intr-un bol.

Adaugam sos pesto de busuioc cu rucola si turnam deasupra ulei de masline. Condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Desfacem si scurgem bine branza burrata, o asezam pe o farfurie peste 1-2 linguri de rosii cu pesto. Asezonam cu sos si ulei de masline, iar la final decoram cu frunze de busuioc proaspat.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
02.05 - 04.05
Stoc limitat!*
1,49Lei