meriți să fii surprins
Antricot de vita cu sos Roquefort

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Carne de vita Carne de vita
150 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
80 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
70 g g Unt Unt
3 catei catel Usturoi Usturoi
Piper Piper
(dupa gust)
30 g g Mix nuci Mix nuci
2 bucati bucata Ceapa Ceapa

Antricot de vita cu sos Roquefort

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(40)

Mod de preparare

Se topeste branza Roquefort intr-o tigaie cu smantana de gatit, apoi se mixeaza impreuna cu nucile tocate si se pune din nou la fiert.

Intr-o tigaie se prajeste antricotul in unt impreuna cu usturoi si cu ceapa taiata pe jumatate. Imediat ce ceapa este coapta se scoate pe o farfurie, iar apoi antricotul se acopera cu sos.

Se condimenteaza vita cu piper si se serveste alaturi de ceapa.

Pentru pregatirea retetei sunt necesare urmatoarele ustensile de bucatarie:
Tocator MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Set cutite MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tigaie MasterPRO - 79,75 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Mixer vertical MasterPRO - 87,45 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Rasnita electrica MasterPRO - 27,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.