
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Carne de vita Carne de vita | |
150 g g | Branza Roquefort Branza Roquefort | |
80 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
70 g g | Unt Unt | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Piper
Piper (dupa gust) | ||
30 g g | Mix nuci Mix nuci | |
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntricot de vita cu sos Roquefort
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se topeste branza Roquefort intr-o tigaie cu smantana de gatit, apoi se mixeaza impreuna cu nucile tocate si se pune din nou la fiert.
Intr-o tigaie se prajeste antricotul in unt impreuna cu usturoi si cu ceapa taiata pe jumatate. Imediat ce ceapa este coapta se scoate pe o farfurie, iar apoi antricotul se acopera cu sos.
Se condimenteaza vita cu piper si se serveste alaturi de ceapa.
Pentru pregatirea retetei sunt necesare urmatoarele ustensile de bucatarie:
Tocator MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Set cutite MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tigaie MasterPRO - 79,75 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Mixer vertical MasterPRO - 87,45 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Rasnita electrica MasterPRO - 27,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.