
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Sirop de alune Sirop de alune | ||
2 linguri lingura | Unt Unt | ||
150 g g | Capsuni Capsuni | ||
2 linguri lingura | Frisca lichida Frisca lichida | ||
100 g g | Nuga Nuga | ||
1 lingurite lingurita | Cafea macinata Cafea macinata | ||
4 bucati bucata | Banane Banana |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBanane prajite cu sos de espresso si nuga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pregatesc 50 ml de espresso. Se toarna crema de nuga si alune si se adauga frisca. Se lasa apoi la racit.
Se spala capsunile si se taie in patru. Se curata bananele, se taie in jumatate pe lungime si se prajesc vreme de 2-3 minute pe ambele parti. Se stropesc apoi cu siropul de cafea si alune si se lasa la caramelizat.
Bananele si capsunile se asaza pe patru farfurii si se orneaza cu sosul.