Mod de preparare
Se spala si se curata capatanile de pak choi, indepartand cotorul si pastrand frunzele. Ciupercile se curata si ele, urmand sa fie taiate grosier in jumatati.
Intr-o tigaie adanca, se incinge uleiul si se adauga usturoiul si ghimbirul. Dupa aproximativ 30 de secunde, cat usturoiul si ghimbirul au aromatizat uleiul, se adauga ciupercile si se gatesc pe foc mediu pana se inmoaie. Apoi se adauga si frunzele de pak choi si se gatesc pentru aproximativ 4 minute, cat sa se inmoaie si ele.
Intr-un castron mic, se amesteca otetul, sosul de soia si zaharul, amestec care se transfera apoi in tigaie peste legume. Amestecul mai trebuie gatit inca 2-3 minute, iar la final se ajusteaza cu sare si se adauga semintele de susan. Preparatul poate fi consumat simplu sau alaturi de un castron de orez fiert. Pofta buna!