meriți să fii surprins
Pak choi cu ciuperci si ghimbir

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Pak choi Pak choi
300 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon grill)
3 catei catel Usturoi Usturoi
20 g g Ghimbir Ghimbir
1 linguri lingura Ulei Ulei
2 lingurite lingurita Otet Otet
2 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
20 g g Seminte de susan Seminte de susan
1 linguri lingura Zahar brun Zahar brun
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Pak choi cu ciuperci si ghimbir

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

Se spala si se curata capatanile de pak choi, indepartand cotorul si pastrand frunzele. Ciupercile se curata si ele, urmand sa fie taiate grosier in jumatati.

Intr-o tigaie adanca, se incinge uleiul si se adauga usturoiul si ghimbirul. Dupa aproximativ 30 de secunde, cat usturoiul si ghimbirul au aromatizat uleiul, se adauga ciupercile si se gatesc pe foc mediu pana se inmoaie. Apoi se adauga si frunzele de pak choi si se gatesc pentru aproximativ 4 minute, cat sa se inmoaie si ele.

Intr-un castron mic, se amesteca otetul, sosul de soia si zaharul, amestec care se transfera apoi in tigaie peste legume. Amestecul mai trebuie gatit inca 2-3 minute, iar la final se ajusteaza cu sare si se adauga semintele de susan. Preparatul poate fi consumat simplu sau alaturi de un castron de orez fiert. Pofta buna!