
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
275 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
10 ml ml | Lapte Lapte | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
125 g g | Spanac Spanac | |
125 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
50 g g | Sos pesto
Sos pesto (de busuioc) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec cu mozzarella, spanac si pesto
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Intr-un bol, adaugati faina si praful de copt. Amestecati si apoi adaugati ouale si laptele. Asezonati cu sare si piper.
Adaugati uleiul de masline si omegenizati bine totul. Apoi, adaugati frunzele de spanac spalate si tocate grosier, mozzarella si pesto-ul. Amestecati cu o spatula pentru a combina totul.
Puneti compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptor timp de 50 de minute.
Serviti checul cald taiat felii. Pofta buna!