
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Piept de pui Piept de pui | |
8 bucati bucata | Cascaval elvetian Cascaval elvetian | |
8 bucati bucata | Bacon Bacon | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
3 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
8 bucati bucata | Rozmarin Rozmarin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulouri cu piept de pui si cascaval Emmenthal
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se prajesc 4 felii de bacon.
2. Se spala pieptul de pui si se curata de grasime si oase, se taie orizontal si se intinde un pic.
3. Se umple o felie de piept cu 2 felii de cascaval si cu 2 felie de sunca, apoi se ruleaza. Se taie rulourile in felii, obtinandu-se alte rulouri mai mici, care se prind cu scobitori. Se condimenteaza cu rozmarin. Se face la fel cu toate celelalte felii de piept.
4. Se pun pe un pat de rozmarin in tigaie, cel putin 6-7 minute pe fiecare parte, pana se patrund bine. Se adauga sare si piper. Se lasa sa se odihneasca intr-un vas inainte de a se scoate scobitoarea.
5. Se ung cu ulei si se coc intr-o tava la 180 grade in cuptorul preincalzit timp de 20 minute, avand grija sa le intorcem.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.