
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta cu carne de pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregateste ciupercile, legumele, verdeata. Spala-le si toaca-le marunt.
Intr-un vas, adauga putin ulei, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt si el si lasa-le 1, 2 minute pana se inmoaie. Apoi, adauga ciupercile, condimenteaza cu sare si piper si mai lasa-le pana se gatesc.
Dupa ce ai pregatit ciupercile, pregateste carnea.
Pune din nou un vas pe foc, adauga putin ulei si pune carnea tocata. Las-o pe foc pana se rumeneste, condimenteaza cu sare si piper, amesteca si apoi ia de pe foc.
Intr-un bol, adauga cascavalul tocat cubulete, ciupercile pregatite mai devreme, carnea tocata pregatita si ea mai devreme, sare, piper si amesteca bine totul. Adauga ouale, amesteca, apoi pune si smantana pentru gatit, patrunjelul tocat marunt si oregano. Omogenizeaza bine totul si gata umplutura.
Intinde aluatul pe blatul de lucru, pe hartie de copt, aseaza umplutura pe mijlocul aluatului, apoi taie fasii din marginile aluatului, de grosime 1-1,5 cm. Acopera umplutura cu fasiile de aluat alternand bucatile astfel incat sa se construiasca un fel de spic. Unge cu ou, presara cu susan si da la cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 50 – 55 minute.
Pofta buna!