
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Ceafa de porc Ceafa de porc | ||
60 g g | Busuioc Busuioc | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
10 g g | Cimbru Cimbru | ||
20 g g | Piper negru Piper negru | ||
80 g g | Unt Unt | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
25 g g | Ansoa file Ansoa file | ||
50 g g | Mustar Mustar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPork Steak in crusta de piper
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se rasneste piperul pe o tava, apoi se tavaleste ceafa de porc prin piper si se prajeste in tigaie.
Busuiocul, cimbrul si usturoiul se pun in blender si se mixeaza pana se obtine un pesto.
Intr-o tigaie se topeste untul cu ansoa, se adauga mustarul, sucul de lamaie si sosul pesto obtinut. Se amesteca bine si se omogenizeaza.
Sosul se pune deasupra steak-ului de porc si se poate servi cu cartofi prajiti.
Pentru pregatirea retetei sunt necesare urmatoarele ustensile de bucatarie:
Rasnita electrica MasterPRO - 27,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tigaie MasterPRO - 79,75 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Mixer vertical MasterPRO - 87,45 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tocator MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Set cutite MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.