meriți să fii surprins
Pork Steak in crusta de piper

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Ceafa de porc Ceafa de porc
60 g g Busuioc Busuioc
3 catei catel Usturoi Usturoi
10 g g Cimbru Cimbru
20 g g Piper negru Piper negru
80 g g Unt Unt
1 bucati bucata Lamai Lamaie
25 g g Ansoa file Ansoa file
50 g g Mustar Mustar

Pork Steak in crusta de piper

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(33)

Mod de preparare

Se rasneste piperul pe o tava, apoi se tavaleste ceafa de porc prin piper si se prajeste in tigaie.

Busuiocul, cimbrul si usturoiul se pun in blender si se mixeaza pana se obtine un pesto.

Intr-o tigaie se topeste untul cu ansoa, se adauga mustarul, sucul de lamaie si sosul pesto obtinut. Se amesteca bine si se omogenizeaza.

Sosul se pune deasupra steak-ului de porc si se poate servi cu cartofi prajiti.

Pentru pregatirea retetei sunt necesare urmatoarele ustensile de bucatarie:
Rasnita electrica MasterPRO - 27,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tigaie MasterPRO - 79,75 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Mixer vertical MasterPRO - 87,45 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Tocator MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)
Set cutite MasterPRO - 49,49 lei (*pret cu 10 puncte in aplicatia Lidl Plus)

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

LămâiLămâi
Lămâi
29.02 - 03.03
-33%
5,99
3,99Lei