
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | |
60 ml ml | Ulei de avocado Ulei de avocado | |
2 cani cana | Nasturel Nasturel | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
400 g g | Linte
Linte (rosie ) | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Castraveti Castravete | |
2 bucati bucata | Somon file Somon file |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSomon rumenit pe salata de linte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Freaca fileurile de somon cu uleiul de masline, sarea si piperul. Incinge o tigaie neaderenta la foc mare si frige fiecare bucata de somon cu pielea in jos, timp de doua minute, apoi intoarce-le pe cealalta parte si mai lasa pe foc un minut. Scoate-l din tigaie, acopera-l cu folie si lasa-l sa se odihneasca timp de cateva minute.
Da ghimbirul pe razatoare pentru a obtine cam o lingura de ghimbir ras. Stoarce lamaile pentru a obtine 125 ml de zeama. Amesteca ingredientele pentru sos, pana cand se omogenizeaza.
Spala si fierbe lintea, apoi las-o la scurs. Toaca ceapa fin si taie castravetele in bucati mari. Intr-un vas mare, pune lintea cu ceapa rosie, castravetele, nasturelul si sosul. Pune cateva linguri de linte pe fiecare farfurie si adauga fileul de somon deasupra.