
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon rumenit pe salata de linte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Freaca fileurile de somon cu uleiul de masline, sarea si piperul. Incinge o tigaie neaderenta la foc mare si frige fiecare bucata de somon cu pielea in jos, timp de doua minute, apoi intoarce-le pe cealalta parte si mai lasa pe foc un minut. Scoate-l din tigaie, acopera-l cu folie si lasa-l sa se odihneasca timp de cateva minute.
Da ghimbirul pe razatoare pentru a obtine cam o lingura de ghimbir ras. Stoarce lamaile pentru a obtine 125 ml de zeama. Amesteca ingredientele pentru sos, pana cand se omogenizeaza.
Spala si fierbe lintea, apoi las-o la scurs. Toaca ceapa fin si taie castravetele in bucati mari. Intr-un vas mare, pune lintea cu ceapa rosie, castravetele, nasturelul si sosul. Pune cateva linguri de linte pe fiecare farfurie si adauga fileul de somon deasupra.