meriți să fii surprins
Somon rumenit pe salata de linte

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Lamai Lamaie
1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
60 ml ml Ulei de avocado Ulei de avocado
2 cesti ceasca Nasturel Nasturel
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
400 g g Linte Linte
(rosie )
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Castraveti Castravete
2 bucati bucata Somon file Somon file

Somon rumenit pe salata de linte

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Freaca fileurile de somon cu uleiul de masline, sarea si piperul. Incinge o tigaie neaderenta la foc mare si frige fiecare bucata de somon cu pielea in jos, timp de doua minute, apoi intoarce-le pe cealalta parte si mai lasa pe foc un minut. Scoate-l din tigaie, acopera-l cu folie si lasa-l sa se odihneasca timp de cateva minute.

Da ghimbirul pe razatoare pentru a obtine cam o lingura de ghimbir ras. Stoarce lamaile pentru a obtine 125 ml de zeama. Amesteca ingredientele pentru sos, pana cand se omogenizeaza.

Spala si fierbe lintea, apoi las-o la scurs. Toaca ceapa fin si taie castravetele in bucati mari. Intr-un vas mare, pune lintea cu ceapa rosie, castravetele, nasturelul si sosul. Pune cateva linguri de linte pe fiecare farfurie si adauga fileul de somon deasupra.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei