meriți să fii surprins
Frigarui de piept de curcan cu salata de fasole verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Piept de curcan Piept de curcan
60 g g Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce)
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 g g Mustar Mustar
500 g g Fasole verde Fasole verde
130 g g Smantana 20% Smantana 20%
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Frigarui de piept de curcan cu salata de fasole verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Taiem pieptul de curcan cuburi mari si le punem intr-un bol. Amestecam cu boia dulce, ulei de masline, un catel de usturoi tocat marunt si mustar. Lasam la marinat in frigider timp de 30 de minute, timp in care pregatim gratarul. Fierbem fasolea verde si o racim sub jet de apa rece. Amestecam fasolea verde cu smantana, ulei de masline si usturoi tocat marunt.

Lasam salata in frigider si pregatim frigaruile de curcan. Asezam pe bete de frigaruie cuburile de curcan marinat, le prajim pe gratarul incins si imediat ce sunt gata, le stropim cu sucul de la o lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Servim impreuna cu salata de fasole verde si cu un pahar de vin alb. Pofta buna!