Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
60 g g | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce) | |
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
50 g g | Mustar Mustar | |
500 g g | Fasole verde Fasole verde | |
130 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrigarui de piept de curcan cu salata de fasole verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem pieptul de curcan cuburi mari si le punem intr-un bol. Amestecam cu boia dulce, ulei de masline, un catel de usturoi tocat marunt si mustar. Lasam la marinat in frigider timp de 30 de minute, timp in care pregatim gratarul. Fierbem fasolea verde si o racim sub jet de apa rece. Amestecam fasolea verde cu smantana, ulei de masline si usturoi tocat marunt.
Lasam salata in frigider si pregatim frigaruile de curcan. Asezam pe bete de frigaruie cuburile de curcan marinat, le prajim pe gratarul incins si imediat ce sunt gata, le stropim cu sucul de la o lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Servim impreuna cu salata de fasole verde si cu un pahar de vin alb. Pofta buna!