meriți să fii surprins
Cod la cuptor cu fenicul si legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
6 bucati bucata Masline negre Masline negre
(cu samburi)
6 bucati bucata Masline verzi Masline verzi
(fara samburi)
2 bucati bucata Fenicul Fenicul
4 bucati bucata Lamai Lamaie
600 g g Cod alaska Cod alaska

Cod la cuptor cu fenicul si legume

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Se taie 2 lamai in felii subtiri iar bulbii de fenicul in felii groase. Celelalte 2 lamai se storc pentru a obtine zeama. Se preincalzeste cuptorul la 220 grade C (200 grade C pentru cuptoarele cu ventilatie). Se pun lamaile, feniculul si maslinele intr-un vas, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se asezoneaza cu sare si piper negru macinat. Se coc la cuptor aproximativ 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 °C (100 grade C pentru cuptoarele cu ventilatie).

Se imparte pestele in 4 portii egale, se asezoneaza cu sare si piper negru macinat si se stropeste cu zeama de lamaie. Se pun legumele deasupra, se stropeste cu uleiul ramas si se pune la cuptor pentru alte 20 - 25 de minute. Preparatul se serveste ornat cu hasmatuchi sau cu patrunjel.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei