meriți să fii surprins
Paste cu sos de ardei copti si caju

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

150 g g Caju Caju
100 ml ml Apa Apa
2 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
2 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
2 - 3 catei catel Usturoi Usturoi
1 crengute crenguta Cimbru Cimbru
Sare Sare
Piper Piper
Chilli fulgi Chilli fulgi
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
200 g g Paste Paste
200 ml ml Apa Apa

Paste cu sos de ardei copti si caju

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(162)

Mod de preparare

Pune caju-ul intr-un bol, adauga apa si lasa-l la hidratat. 

Spala, curata si taie legumele. Pune intr-un bol ardeii taiati fasii, ceapa taiata rondele, usturoiul taiat fasii si crenguta de cimbru. Asezoneaza cu sare, piper, fulgi de chili si ulei de masline. Amesteca si pune legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru 25 de minute, la 180°C.

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, trece-le sub jet de apa rece si  stropeste-le cu ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.

Dupa ce legumele au fost coapte si racite, pune-le intr-un bol, adauga caju-ul hidratat, apa si uleiul de masline. Asezoneaza cu piper, fulgi de chili si blenduieste foarte bine totul pana se obtine un sos fin si cremos. Pune o tigaie pe foc, adauga sosul, pastele fierte, amesteca si serveste. 

Pofta buna!