
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Paste Paste | |
100 g g | Conopida Conopida | |
2 linguri lingura | Fasole Fasole | |
0,25 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | |
2 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
2 - 3 fire fir | Patrunjel Patrunjel | |
50 g g | Bulgur Bulgur | |
75 g g | Morcovi Morcov | |
2 linguri lingura | Naut
Naut (fiert) | |
3 bucati bucata | Ridiche Ridiche | |
1 maini mana | Salata romana Salata romana | |
Ceapa mica
Ceapa mica (arpagic) | ||
50 g g | Orez Orez | |
75 g g | Mazare Mazare | |
2 linguri lingura | Fasole
Fasole (fiarta) | |
75 g g | Fenicul Fenicul | |
1 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 maini mana | Rucola Rucola | |
2 - 3 crengute crenguta | Coriandru Coriandru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list3 boluri vegetariene
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pentru Bol de paste cu legume:
Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si lasa-le deoparte sa se raceasca.
Taie conopida in buchete, fierbe-o in apa cu sare timp de trei minute, clateste-o cu apa rece si las-o deoparte sa se raceasca.
Clateste si scurge fasolea. Spala, curata si feliaza ardeiul gras si ceapa verde. Spala patrunjelul, usuca-l si toaca-l.
Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.
Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.
Pasul 2
Pentru Bol cu bulgur, morcovi si naut:
Gateste bulgurul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca. Curata morcovul, taie-l in felii de 1 cm si fierbe-l in apa cu sare timp de trei minute, clateste-l apoi cu apa rece si lasa-l deoparte sa se raceasca.
Clateste si scurge nautul. Spala ridichile si taie-le in felii subtiri. Spala salata verde, usuc-o si taie-o in bucati mici. Spala arpagicul, usuca-l si toaca-l.
Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.
Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.
Pasul 3
Pentru Bol de orez cu mazare si rosii:
Gateste orezul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca.
Poti pastra mazarea inghetata, nu este nevoie de decongelare.
Spala si clateste fasolea. Spala feniculul si taie-l fasii. Spala si feliaza rosiile. Spala salata de rucola si taie-o in bucati mici. Spala coriandrul, usuca-l si toaca-l.
Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza, si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.
Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.