meriți să fii surprins
3 boluri vegetariene

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Paste Paste
100 g g Conopida Conopida
2 linguri lingura Fasole Fasole
0,25 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
2 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
2 - 3 fire fir Patrunjel Patrunjel
50 g g Bulgur Bulgur
75 g g Morcovi Morcov
2 linguri lingura Naut Naut
(fiert)
3 bucati bucata Ridiche Ridiche
1 maini mana Salata romana Salata romana
Ceapa mica Ceapa mica
(arpagic)
50 g g Orez Orez
75 g g Mazare Mazare
2 linguri lingura Fasole Fasole
(fiarta)
75 g g Fenicul Fenicul
1 bucati bucata Rosii Rosie
1 maini mana Rucola Rucola
2 - 3 crengute crenguta Coriandru Coriandru

3 boluri vegetariene

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(1)

Mod de preparare

Pasul 1

Pentru Bol de paste cu legume:

Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si lasa-le deoparte sa se raceasca.

Taie conopida in buchete, fierbe-o in apa cu sare timp de trei minute, clateste-o cu apa rece si las-o deoparte sa se raceasca.

Clateste si scurge fasolea. Spala, curata si feliaza ardeiul gras si ceapa verde. Spala patrunjelul, usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

Pasul 2

Pentru Bol cu bulgur, morcovi si naut:

Gateste bulgurul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca. Curata morcovul, taie-l in felii de 1 cm si fierbe-l in apa cu sare timp de trei minute, clateste-l apoi cu apa rece si lasa-l deoparte sa se raceasca.

Clateste  si scurge nautul. Spala ridichile si taie-le in felii subtiri. Spala salata verde, usuc-o si taie-o in bucati mici. Spala arpagicul, usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

Pasul 3

Pentru Bol de orez cu mazare si rosii:

Gateste orezul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca.

Poti pastra mazarea inghetata, nu este nevoie de decongelare.

Spala si clateste fasolea. Spala feniculul si taie-l fasii. Spala si feliaza rosiile. Spala salata de rucola si taie-o in bucati mici. Spala coriandrul,  usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza, si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

3 boluri vegetariene
1:30 h

3 boluri vegetariene

Ingrediente

Paste
50 g
Conopida
100 g
Fasole
2 lingura
Ardei gras
0.25 bucata
Ceapa verde
2 bucata
Patrunjel
2 - 3 fir
Bulgur
50 g
Morcov
75 g
Naut (fiert)
2 lingura
Ridiche
3 bucata
Salata romana
1 mana
Ceapa mica (arpagic)
Orez
50 g
Mazare
75 g
Fasole (fiarta)
2 lingura
Fenicul
75 g
Rosie
1 bucata
Rucola
1 mana
Coriandru
2 - 3 crenguta
Bol de paste cu legume
30 min

Pasul 1

Bol de paste cu legume

Pentru Bol de paste cu legume:

Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si lasa-le deoparte sa se raceasca.

Taie conopida in buchete, fierbe-o in apa cu sare timp de trei minute, clateste-o cu apa rece si las-o deoparte sa se raceasca.

Clateste si scurge fasolea. Spala, curata si feliaza ardeiul gras si ceapa verde. Spala patrunjelul, usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

Paste: 50 g
Conopida: 100 g
Fasole: 2 lingura
Ardei gras: 0.25 bucata
Ceapa verde: 2 bucata
Patrunjel: 2 - 3 fir
Bol cu bulgur, morcovi si naut
30 min

Pasul 2

Bol cu bulgur, morcovi si naut

Pentru Bol cu bulgur, morcovi si naut:

Gateste bulgurul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca. Curata morcovul, taie-l in felii de 1 cm si fierbe-l in apa cu sare timp de trei minute, clateste-l apoi cu apa rece si lasa-l deoparte sa se raceasca.

Clateste  si scurge nautul. Spala ridichile si taie-le in felii subtiri. Spala salata verde, usuc-o si taie-o in bucati mici. Spala arpagicul, usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

Bulgur: 50 g
Morcov: 75 g
Naut (fiert): 2 lingura
Ridiche: 3 bucata
Salata romana: 1 mana
Ceapa mica (arpagic)
Bol de orez cu mazare si rosii
30 min

Pasul 3

Bol de orez cu mazare si rosii

Pentru Bol de orez cu mazare si rosii:

Gateste orezul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l deoparte sa se raceasca.

Poti pastra mazarea inghetata, nu este nevoie de decongelare.

Spala si clateste fasolea. Spala feniculul si taie-l fasii. Spala si feliaza rosiile. Spala salata de rucola si taie-o in bucati mici. Spala coriandrul,  usuca-l si toaca-l.

Pune toate ingredientele intr-un bol, de preferat care se etanseaza, si pune-l la frigider pana cand este gata de a fi mancat.

Pastreaza dressingul intr-un borcan cu capac pentru un transport usor si adauga-l chiar inainte de a servi.

Orez: 50 g
Mazare: 75 g
Fasole (fiarta): 2 lingura
Fenicul: 75 g
Rosie: 1 bucata
Rucola: 1 mana
Coriandru: 2 - 3 crenguta
3 boluri vegetariene

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3