meriți să fii surprins
Bol vegan cu humus si conopida

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Conopida Conopida
5 g g Curry Curry
5 g g Coriandru Coriandru
5 g g Ardei iute Ardei iute
5 g g Usturoi granulat Usturoi granulat
30 ml ml Ulei Ulei
30 ml ml Zeama de lamaie Zeama de lamaie
Sare Sare
Piper Piper
Chilli fulgi Chilli fulgi
3 bucati bucata Foi de tortilla Foaie de tortilla
3 cutii cutie Naut Naut
(175ml lichid din conserva)
70 g g Tahini Tahini
3 catei catel Usturoi Usturoi
20 g g Patrunjel Patrunjel
100 ml ml Ulei Ulei
30 ml ml Zeama de lamaie Zeama de lamaie

Bol vegan cu humus si conopida

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(201)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune buchetelele de conopida intr-un bol si condimenteaza-le cu pudra de curry, boabe de coriandru macinate, boia de ardei iute, usturoi pudra, ulei, zeama de lamaie, sare, piper si fulgi de chili.

Amesteca usor si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Da-le la cuptor, la 180°C, timp de 20 - 25 minute.  Apoi scoate-le si pune-le intr-un bol pana pregatesti humusul si chipsurile de tortilla. 

Pasul 2

Taie cele 3 foi de tortilla in triunghiuri, aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si  coace-le timp de 5-10 minute in cuptorul preincalzit la 180°C sau pana se rumenesc pe margini. 

Pasul 3

Pune intr-un bol nautul scurs si curatat de coaja, tahini, usturoiul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt si el, uleiul, zeama de lamaie si 175 ml lichid din conserva de naut.

Blenduieste foarte bine totul, asezoneaza cu sare, piper si fulgi de chili.

Amesteca din nou si serveste cu buchetele de conopida picante si chipsuri de tortilla. 

Pofta buna!

Bol vegan cu humus si conopida
55 min

Bol vegan cu humus si conopida

Ingrediente

Conopida
800 g
Curry
5 g
Coriandru
5 g
Ardei iute
5 g
Usturoi granulat
5 g
Ulei
30 ml
Zeama de lamaie
30 ml
Sare
Piper
Chilli fulgi
Foaie de tortilla
3 bucata
Naut (175ml lichid din conserva)
3 cutie
Tahini
70 g
Usturoi
3 catel
Patrunjel
20 g
Ulei
100 ml
Zeama de lamaie
30 ml
Bol vegan cu humus si conopida
35 min

Pasul 1

Pas 1 - Conopida

Pune buchetelele de conopida intr-un bol si condimenteaza-le cu pudra de curry, boabe de coriandru macinate, boia de ardei iute, usturoi pudra, ulei, zeama de lamaie, sare, piper si fulgi de chili.

Amesteca usor si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Da-le la cuptor, la 180°C, timp de 20 - 25 minute.  Apoi scoate-le si pune-le intr-un bol pana pregatesti humusul si chipsurile de tortilla. 

Conopida: 800 g
Curry: 5 g
Coriandru: 5 g
Ardei iute: 5 g
Usturoi granulat: 5 g
Ulei: 30 ml
Zeama de lamaie: 30 ml
Sare
Piper
Chilli fulgi
Bol vegan cu humus si conopida
15 min

Pasul 2

Pas 2 - Chipsuri tortilla

Taie cele 3 foi de tortilla in triunghiuri, aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si  coace-le timp de 5-10 minute in cuptorul preincalzit la 180°C sau pana se rumenesc pe margini. 

Foaie de tortilla: 3 bucata
Bol vegan cu humus si conopida
5 min

Pasul 3

Pas 3 - Humus

Pune intr-un bol nautul scurs si curatat de coaja, tahini, usturoiul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt si el, uleiul, zeama de lamaie si 175 ml lichid din conserva de naut.

Blenduieste foarte bine totul, asezoneaza cu sare, piper si fulgi de chili.

Amesteca din nou si serveste cu buchetele de conopida picante si chipsuri de tortilla. 

Naut (175ml lichid din conserva): 3 cutie
Tahini: 70 g
Usturoi: 3 catel
Patrunjel: 20 g
Ulei: 100 ml
Zeama de lamaie: 30 ml
Sare
Piper
Chilli fulgi
Bol vegan cu humus si conopida

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3